Bezorging van uw bestelling

Uw winkelwagen bevat geen producten

Bezorgd wanneer u wenst

Indien u een bestelling plaatst bij Bosbloemenbezorgen.nl is het mogelijk om zelf de gewenste bezorgdatum op te geven! Zo kunt u boeketten al ruim van te voren bestellen. Pas op de datum die u heeft opgegeven zal uw zendig worden afgeleverd. Ideaal als u niet in staat bent een kennis of relatie op de desbetreffende dag persoonlijk te bezoeken! Het is helaas niet mogelijk om een voorkeurstijdstip op te geven.


Voor 13.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd!

Bosbloemenbezorgen.nl biedt de service om een bestelling die voor 14.00 uur is geplaatst, dezelfde dag nog te bezorgen! (Alleen geldig op werk- en zaterdagen). Hierdoor is het mogelijk om een boeket razendsnel te bezorgen op iedere locatie in Nederland.


Bezorgprocedure

Bestellingen van Bosbloemenbezorgen.nl worden bezorgd van maandag t/m zaterdag. Indien de ontvanger niet thuis is bij aflevering zal de bloemist proberen om het boeket bij één van de buren af te geven. Uiteraard zal de ontvanger hiervan ook op de hoogte worden gebracht d.m.v. een kaart in de brievenbus. Mocht er ook bij de buren niemand aanwezig zijn dan is het mogelijk dat de bloemist het boeket bij de voordeur van de ontvanger zal achterlaten. Uiteraard zal dit alleen worden gedaan indien de situatie dit toelaat.


Uw zending volgen

Helaas is het (nog) niet mogelijk om u zending zelfstandig te traceren. Wilt u meer informatie over de bezorgstatus van uw bestelling? Neem hiervoor contact op met de klantenservice van Bosbloemenbezorgen.nl. Onze medewerkers kunnen u altijd op de hoogte brengen van de bezorgstatus.