bloemen bezorgen in
Eindhoven

 • Bezorgen in heel Eindhoven
 • Voor 13u besteld, vandaag bezorgd
 • Gratis kaartje toevoegen
 • Iedere dag verse bloemen

Bloemisten in Eindhoven

Uw winkelwagen bevat geen producten

Hieronder vindt u een selectie van populaire boeketten in Eindhoven. Elke bos bloemen die u bestelt zal handmatig worden samengesteld en bezorgd door de bloemist van uw keuze in Eindhoven. Heeft u speciale wensen? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

 • Bloem Geldrop
  Korte kerkstraat 6, 5664 HG, Geldrop

  Al ruim 6 jaar verzorgt Bloem Creaties met veel ervaring en kunde prachtige boeketten, bruidsboeketten en rouwwerken. Met name op het gebied van rouwwerken en -boeketten is Bloem Creaties gespecialiseerd. Bloem Creatie is dan ook voor vele lokale begrafenisondernemers de vaste leverancier.

 • Annil Bloemenboetiek
  Heezerweg 75, 5614HB, Eindhoven

  Een bezoekje aan Bloemenboetiek Annil geeft je het gevoel weer terug te keren bij een echte klassieke bloemenwinkel, zoals een bloemenwinkel hoort te zijn. Geen kunstzinnige of artistieke meubels of een eindeloos assortiment met diverse accessoires. De producten zijn echter wel volledig met hun tijd mee gegaan. Bij Bloemenboetiek Annil vindt u bloemen, boeketten, bloemwerken en binnen- en buitenbeplanting.

  Dagelijks kunt u in de winkel rekenen op passend advies, deskundig hulp op het gebied van bloemen en vakkundig en verrassend samengestelde boeketten. De ruime winkel vind u net buiten het centrum van Eindhoven en is zeker een bezoekje waard.

 • Bloemisterij Pasmans
  Gestelsestraat 2A, 5615LE, Eindhoven

  Bloemisterij Pasmans is bijna volledig gericht op snijbloemen en uniek als bloemist in Eindhoven. Zij zijn al lang niet meer weg te denken op hun gunstige locatie aan de rand van het centrum. De winkel staat altijd gezellig vol met boeketten, divers bloemwerk en dolenthousiaste bezoekers. In winkel wordt men voorzien van hun wensen door het deskundig en gediplomeerde personeel van Pasmans.

  Herkenbaar voor deze bloemenspeciaalzaak zijn de fraaie seizoensgebonden producten en de onverminderd hoge service. Veel voor weinig bij Bloemisterij Pasmans.

 • Bloemerie Den Hof
  Den Hof 112, 5582JZ, Waalre

  Bloemerie Den Hof heeft voornamelijk particuliere klanten waar veel aandacht aan wordt besteed. Vier keer per week wordt er naar de veiling gegaan waardoor de bloemist altijd verse kwaliteit bloemen kan opleveren. De versheid van de boeketten wordt hierdoor gegarandeerd. De bloemen worden eigenhandig ingekocht op de veiling. Bloemerie Den Hof besteed veel aandacht aan de (gemengde) boeketten.

 • Bloematelier H. Cooijmans
  Kapelstraat 20, 5591HE, Heeze

  Bloematelier H. Cooijmans is een topbloemist voor een groot deel van het oosten van Noord-Brabant. Met twee bloemenwinkels in Heeze en Someren zijn zij vooral onder de rook van Eindhoven goed vertegenwoordigd. De kracht van deze bloemist is de veelzijdigheid en hun brede assortiment. De bloemen en boeketten zijn van modern, trendy en uitbundig tot klassiek en stijlvol. Voor ieder wat wils dus, maar altijd met een luxe uitstraling. Naast het bloemwerk zijn zij erg gericht op de totale aankleding van het interieur. Ook dit is te zien in het assortiment van woonaccessoires, decoraties van merken als Dutch, Appletree, Mathilde M. en Sia. Een zeer gevarieerd aanbod met de mogelijkheid om deze te combineren met allerlei cadeau-artikelen als knuffels, wijn en potterie.