bloemen bezorgen in
Amsterdam

 • Bezorgen in heel Amsterdam
 • Voor 13u besteld, vandaag bezorgd
 • Gratis kaartje toevoegen
 • Iedere dag verse bloemen

Bloemisten in Amsterdam

Uw winkelwagen bevat geen producten

Hieronder vindt u een selectie van populaire boeketten in Amsterdam. Elke bos bloemen die u bestelt zal handmatig worden samengesteld en bezorgd door de bloemist van uw keuze in Amsterdam. Heeft u speciale wensen? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

 • Flowers in Business
  Salsastraat 42, 1326NZ, Almere

  Bloemen in business koopt dagelijks bloemen in op de Veiling hierdoor kunnen boeketten worden voorzien van ''verse'' kwaliteit bloemen. Zowel de particuliere als zakelijke markt wordt al jarenlang klantvriendelijk bediend. De boeketten staan voornamelijk bekend om de vele prachtige gemixte kleurencombinaties. Eveneens kunnen de boeketten compact, losgebonden en bolvormig (veel bloemen) worden opgeleverd. De bolvormige optie voorziet de klant van een vol kleurrijk boeket. Bloemen in business verzorgd naar eigen zeggen geen ''fietsboeketten''. Fietsboeketten staan bekend doordat ze niet goed gevuld zijn qua inhoud. Het tegendeel wordt bewezen door de volle boeketten van Bloemen in business.

 • Bloembinderij Edwin
  Visseringweg 98, 1112 AT, Diemen

  Al ruim 35 jaar zorgt Bloembinderij Edwin met veel ervaring en kunde zowel zakelijk als privé bloemen, boeketten en diverse soorten planten. Door deze ervaring en kwaliteit is Bloembinderij Edwin al jaren een begrip in Diemen en omgeving. Dagelijks worden de bloemen weer rechtstreeks ingekocht op de bloemenveiling in Aalsmeer. Zo garandeert Bloembinderij Edwin de kwaliteit en versheid van het assortiment.

 • Marisha
  Marumstraat 11, 1098RN, Amsterdam

  Bloembinderij Marisha is gespecialiseerd in bruidsboeketten en rouwarrangementen. Daarnaast zijn ze vertrouwd met het samenstellen van alle soorten gelegenheidsboeketten waarbij uw voorkeuren centraal staan. Aan service geen gebrek! Bij Bloembinderij Marisha staat service zeer hoog in het vaandel. Bent u niet helemaal tevreden over het boeket of bloemstuk? Bloembinderij Marisha lost het dírect voor u op!

 • De Bouquetshop
  Van der Hooplaan 191A, 1185GC, Amstelveen

  De Bouquetshop begon als kleine kiosk, inmiddels heeft De Bouquetshop mede dankzij haar groeiende assortiment de toon gezet voor een vertrouwde bloemist. Boeketten zijn nog steeds de basis van deze bloemist maar inmiddels worden ook bruidswerken en gepaste rouwwerken verzorgd. Bedrijven kunnen bij deze bloemist een week abonnement afsluiten, wekelijks wordt er dan een boeket verzorgd.

 • De Bloem Amsterdam
  Buikslotermeerplein 235, 1025 XB, Amsterdam

  De Bloem Bloembinders is gevestigd op het Buikslotermeerplein in Amsterdam. Deze Bloemist heeft een goed gevuld assortiment bestaande uit: (romantische) boeketten, prachtige bloemstukken i.c.m. verschillende wijn combinaties, geboorte bloemstukken en fleurige rozen. Ook kunt u met de bloemenbonnen die De Bloem Bloembinders in haar assortiment heeft terecht voor al uw bloemen inspiraties. Zowel de particuliere als zakelijke markt wordt bediend door deze bloemist. De bloemist koopt haar bloemen zelf in op de Veiling diverse keren per week. Op deze manier kan de bloemist een goede kwaliteit van bloemen garanderen aan haar klanten.