bloemen bezorgen in
Utrecht

 • Bezorgen in heel Utrecht
 • Voor 13u besteld, vandaag bezorgd
 • Gratis kaartje toevoegen
 • Iedere dag verse bloemen

Bloemisten in Utrecht

Uw winkelwagen bevat geen producten

Hieronder vindt u een selectie van populaire boeketten in Utrecht. Elke bos bloemen die u bestelt zal handmatig worden samengesteld en bezorgd door de bloemist van uw keuze in Utrecht. Heeft u speciale wensen? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

 • Fronita Bloem&Groen
  Amsterdamsestraatweg 587, 3553 EH, Utrecht

  Fronita Bloem en Groen staat bekend als een trendy bloemist met kleurrijke en eigentijdse bloemwerken, boeketten en arrangementen. Deze bloemist is voor de Utrechters, zeker uit de buurt, niet meer weg te denken van deze locatie.

  Herkenbaar, eigentijds en vertrouwd zijn de kernwaarden van deze bloemenwinkel. In al die jaren zijn zij zich nog altijd puur en alleen aan het richten op de bloemen en planten, zonder diverse woonaccessoires en decoratie. En dat komt het rijke planten en bloemen-assortiment ten goede. Samen met twee medewerkers staat eigenaar Jeroen u graag te woord en bezorgt u uw dagelijkse verse bloemen. Dat maakt deze bloemist zeker een bezoekje waard.

 • Bloemenmagazijn Johan
  Floridadreef 102a, 3565 AM, Utrecht

  Bloemen Magazijn 'Johan' verzorgt bijna alles op het gebied van bloemen, bloemwerken en planten. Zij hebben zich in de loop der jaren breed gespecialiseerd van boeketten, bloemstukken, grafwerken, bruidswerken, planten, bedrijfs/kantoorinrichting tot bloemabonnementen. Zij leveren hun producten uit eigen beheer, wat betekend dat zij alles zelf inkopen en dat werkt dan weer voordelig voor de klant.

  -Eigen bezorgdienst
  -Gespecialiseerd in zakelijke klanten

 • Bloemsierkunst Haasjes Bilthoven
  Planetenbaan 1A, 3721KA, Bilthoven

  Gert Haasjes is de eigenaar van deze gezellige bloemenwinkel aan de buitenkant van het winkelcentrum. De bloemenwerken en boeketten van Bloemsierkunst T. Haasjes laat zich kenmerken door hun verfijnde details. De boeketten hebben altijd iets verrassends en extra's erin verwerkt en niet teveel groen. In de winkel zelf kunt u ten alle tijden rekenen op passend advies van één van de drie hardwerkende deskundigen.
  Ook bedrijven of instellingen kunnen terecht bij Haasjes. Zij staan bekend om diverse bloemwerken die zij maken voor plaatselijke kerken, kantoorgebouwen, klein- en grootschalige evenementen.

 • Bonhof Bloemen & Brocante
  Raadhuisstraat 48, 3603 AW, Maarssen

  Bij Bonhof Bloemen & Brocante kunt u voor veel meer terecht dan alleen bloemen en planten. Zij verkopen namelijk ook een ruim assortiment aan woonaccessoires en decoraties. Het is bij Bonhof duidelijk dat ze erg houden van de natuur en dat zie je terug in de kwaliteit van het assortiment, en zeker in de diverse bloemwerken.

  Een bosje, boeket of arrangement bloemen van Bonhof Bloemen & Brocante is altijd weer iets bijzonders. Zij zijn naast de klanten in de winkel ook actief op zakelijk gebied. Met de eigen bezorgdienst garanderen zij dat u dezelfde kwaliteit krijgt als in de winkel zelf.

 • Van Vogelpoel Bloemenplaza
  Handelstraat 75A, 3533GJ, Utrecht

  Van Vogelpoel Bloemenplaza is een professionele bloemist gevestigd met een prachtige winkel op Utrecht CS en een bloembinderij in Tull en 't waal. Samen met 25 medewerkers bezorgen Marga en Rob van Vogelpoel in de omgeving Utrecht een ruim assortiment aan bloemen, planten en overige bloemen producten.

 • Fiori Style
  Fossa Italica 57, 3995XA, Houten

  Fiori Style bezorgt bloemen in Houten (Winkelcentrum Castellum). De bloemist heeft er voor gekozen om zich te richten op het zakelijke segment waar ze al enige jaren actief zijn. Fiori Style staat voornamelijk bekend om haar mooie bijzondere en seizoensgerichte producten.