bloemen bezorgen in
's-Gravenhage

 • Bezorgen in heel 's-Gravenhage
 • Voor 13u besteld, vandaag bezorgd
 • Gratis kaartje toevoegen
 • Iedere dag verse bloemen

Bloemisten in 's-Gravenhage

Uw winkelwagen bevat geen producten

Hieronder vindt u een selectie van populaire boeketten in 's-Gravenhage. Elke bos bloemen die u bestelt zal handmatig worden samengesteld en bezorgd door de bloemist van uw keuze in 's-Gravenhage. Heeft u speciale wensen? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

 • Bellefleur Bloemen en Planten/Monuflora
  Loolaan 80, 2271 TP, Voorburg

  Sinds 2000 heeft Bellefleur Bloemen en Planten haar winkel in Voorburg (gemeente Leidschendam-Voorburg) geopend. De locatie is in een rustig gebied, de klanten weten de bloemist daarom altijd zelf te vinden. Bellefleur staat bekend om haar prachtige: tulpenboeketten, geboorte boeketten en uitvaartbloemwerk. Naast deze veelzijdige collectie is het ook een optie om het boeket i.c.m. een ballon en/of knuffel te bestellen. Tot slot is Bellefleur ook bekend als uitvaartbloemenwerk; genaamd: MonuFlora. Het is mogelijk om de bloemist 's avonds en tijdens zon- en feestdagen voor dringende zaken te bereiken. Bij deze moderne bloemist staan kwaliteit en service hoog in het vandaal. Zowel de zakelijke als particuliere markt worden door deze bloemist bediend.

 • Bloemenmeisje.nl
  Rijswijkseweg 481a, 2516 HL, Den Haag

  Bloemenmeisje.nl is gevestigd op de Rijswijkseweg in Den-Haag. Bloemenmeisje is o.a. gespecialiseerd in bruidswerk, rouwwerk boeketten en in de niet alledaagse stukken. Bloemenmeisje.nl is vrijwel elke dag aanwezig op de veiling waardoor kwaliteit van de bloemen gegarandeerd wordt. Tegenwoordig richt Bloemenmeisje.nl zich op de zakelijke markt. De bloemist is centraal gevestigd in regio Den-Haag, Voorburg en Rijswijk.

 • Bloemsierkunst De Passie
  Doctor van Noortstraat 186, 2266HC, Leidschendam

  Bloemsierkunst De Passie staat bekend om haar inspirerende boeketten. De boeketten worden door klanten ervaren als stijlvol en bijzonder. De bloemist is gevestigd in 's Gravenhage en heeft klanten in de omgeving van 's Gravenhage. Op zondag is het mogelijk om in 's Gravenhage te bezorgen.

 • I Fiori
  Laan van Wateringseveld 1507, 2548 CA, Den Haag

  Eelco Bouts is sinds 2008 eigenaar van bloemenwinkel I Fiori, gevestigd in het winkelcentrum Parijsplein in Den Haag. I Fiori bestaat uit een winkel met een ruim assortiment boeketten, van klassiek tot heel strak modern. Samen met 3 full-time en 3 part-time medewerks bezorgd I Fiori prachtige boeketten in heel groot Den Haag en Westland.

 • Bloembinderij van der Maat
  Volendamlaan 700, 2547 CK, Den Haag

  Volgens Bloembinderij v.d. Maat hebben bloemen en het zakenleven een positieve invloed op elkaar. Bloemen zorgen voor een sfeervolle omgeving, ook in een zakelijke omgeving zijn mensen hier gevoelig voor. Of dit nou bewust of onbewust is het heeft wel degelijk invloed op de prestaties. Daarnaast is een receptie van een organisatie compleet met een een strak boeket. Naast het zakelijke segment levert de Bloembinderij ook aan consumenten. Van der Maat denkt graag op een creatieve wijze met de klant mee om zo een mooi boeket te realiseren. Bloembinderij v.d. Maat staat bekend om haar vernieuwende, praktische en betrouwbare eigenschappen in relatie tot de boeketten die worden opgeleverd. Naar eigen zeggen zijn ze dŤ business bloemist van Den Haag. Eveneens heeft v.d. Maat een (MVO) keurmerk op basis van duurzame productie.

 • Bloemenhuis Lentefleur
  Loevesteinlaan 27, 2533AE, Den Haag

 • Geschikt Groen Geschikt
  Het Zicht 97, 2543 AK, Den Haag