• 023 737 0017

bloemen bezorgen in
Krimpen aan den IJssel

 • Bezorgen in heel Krimpen aan den IJssel
 • Voor 13u besteld, vandaag bezorgd
 • Gratis kaartje toevoegen
 • Iedere dag verse bloemen

Bloemisten in Krimpen aan den IJssel

Uw winkelwagen bevat geen producten

Hieronder vindt u een selectie van populaire boeketten in Krimpen aan den IJssel. Elke bos bloemen die u bestelt zal handmatig worden samengesteld en bezorgd door de bloemist van uw keuze in Krimpen aan den IJssel. Heeft u speciale wensen? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

 • Bloembinderij Marcel Gorissen
  Bermweg 49-51, 2906 LB, Capelle aan den IJssel

  Bloembinderij Marcel Gorissen bestaat al ruim twintig jaar en heeft vandaag de dag een team van vier vaste medewerkers die specialist zijn in het samenstellen van prachtige boeketten. Marcel Gorissen heeft een eigen bezorgauto met snelle en flexibele chauffeurs die zes dagen per week en twee keer per dag de bloemen bezorgen in Capelle en omgeving.

 • NatuurlijkBloemen | Duurzaam Bloemist
  Hoogstraat 107-a, 3011 PK, Rotterdam

  Bloembinderij Natuurlijk staat bekend als een duurzame bloemist. Natuurlijk Bloemen heeft zich gespecialiseerd in het creëren van fraaie bruidsboeketten, verjaardagsboeketten en het stijlvol aankleden van locaties. Zij zijn zowel op de particuliere als de zakelijke markt actief.

 • Bloemsierkunst Magnifica
  Stad en Landschap 23, 2923 BK, Krimpen aan de IJssel

  U kunt voor vele wensen en smaken op het gebied van bloemen en boeketten terecht bij Bloemsierkunst Magnifica. Zij is naast een bloemist voor de zakelijke markt, ook zeker actief voor de gewone particuliere bezoekers. Zij biedt namelijk een breed assortimenten aan bloemwerken, accessoires en zelfs cadeaubonnen. De winkel van 125 vierkante meter is hiervoor dan ook ruim genoeg. De winkel is gelegen in een klein winkelcentrum in een woonwijk van Krimpen a/d IJssel.

 • Roer-Schamper
  Lusthofstraat 64b, 3061 WG, Rotterdam

  Bloemsierkunst Röer-Schamper staat al jaren voor kwalitatieve bloemen en boeketten voor eerlijke prijzen. Elke dag weer weten zij door creatief samengestelde boeketten en bloemwerken hun klanten toch weer te verrassen. Het maakt voor deze bloemist niet uit of het nu een dagelijks bosje bloemen is, een speciaal boeket of uitbundig bloemwerk, zij stellen deze graag (ter plekke) voor u samen.

  Ook de zakelijke klanten kunnen zeker terecht bij deze veelzijdige bloemist. Bijvoorbeeld voor abonnementen, speciale gelegenheden of bloemen als relatiegeschenk. Met de eigen bezorgdienst komen zij het graag persoonlijk bij u afleveren in de regio Rotterdam. Onderaan de pagina ziet u de locaties.

  Extra Informatie
  Niet alleen voor bloemen en planten komt men tegenwoordig naar Röer-Schamper. Zij verkopen sinds 2010 diverse producten van het populaire Millefiori Milano. Deze aanvulling op het assortiment heeft sindsdien tot veel enthousiasme geleid bij de dagelijkse bezoekers. De producten van dit Italiaans merk zijn o.a. geurstokjes, geurkaarsen, huisparfums, badproducten en meer.