bloemen bezorgen in
Rotterdam

 • Bezorgen in heel Rotterdam
 • Voor 13u besteld, vandaag bezorgd
 • Gratis kaartje toevoegen
 • Iedere dag verse bloemen

Bloemisten in Rotterdam

Uw winkelwagen bevat geen producten

Hieronder vindt u een selectie van populaire boeketten in Rotterdam. Elke bos bloemen die u bestelt zal handmatig worden samengesteld en bezorgd door de bloemist van uw keuze in Rotterdam. Heeft u speciale wensen? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

 • Bloembinderij Marcel Gorissen
  Bermweg 49-51, 2906 LB, Capelle aan den IJssel

  Bloembinderij Marcel Gorissen bestaat al ruim twintig jaar en heeft vandaag de dag een team van vier vaste medewerkers die specialist zijn in het samenstellen van prachtige boeketten. Marcel Gorissen heeft een eigen bezorgauto met snelle en flexibele chauffeurs die zes dagen per week en twee keer per dag de bloemen bezorgen in Capelle en omgeving.

 • Fleur Studio Rotterdam B.V.
  Harkulo 36-44, 3085MJ, Rotterdam

  Fleur Studio is een luxe bloemist op d A1 locatie in Rotterdam Zuid. Samen met 5 medewerkers wordt de winkel gerund door Daisy Geutjes en geleid door Claudia Melsen. Fleur Studio richt zich vooral op de zakelijk markt met een verdeling van 80% zakelijk tot 20% particuliere klanten. De opmaak van de boeketten kenmerkt zich door een luxe landelijke Engelse stijl. De bloemist met echte kwaliteit.

 • NatuurlijkBloemen | Duurzaam Bloemist
  Hoogstraat 107-a, 3011 PK, Rotterdam

  Bloembinderij Natuurlijk staat bekend als een duurzame bloemist. Natuurlijk Bloemen heeft zich gespecialiseerd in het creren van fraaie bruidsboeketten, verjaardagsboeketten en het stijlvol aankleden van locaties. Zij zijn zowel op de particuliere als de zakelijke markt actief.

 • Bloemsierkunst Magnifica
  Stad en Landschap 23, 2923 BK, Krimpen aan de IJssel

  U kunt voor vele wensen en smaken op het gebied van bloemen en boeketten terecht bij Bloemsierkunst Magnifica. Zij is naast een bloemist voor de zakelijke markt, ook zeker actief voor de gewone particuliere bezoekers. Zij biedt namelijk een breed assortimenten aan bloemwerken, accessoires en zelfs cadeaubonnen. De winkel van 125 vierkante meter is hiervoor dan ook ruim genoeg. De winkel is gelegen in een klein winkelcentrum in een woonwijk van Krimpen a/d IJssel.

 • Bloemsierkunst Voorhorst
  Overschiese Dorpsstraat 27, 3043 CN, Rotterdam

  Bij Bloemsierkunst Voorhorst krijgt u meer dan alleen bloemen. De diverse bloemwerken stralen kleur, luxe, exclusiviteit uit en zijn altijd herkenbaar. In de winkel van 100 vierkante meter en daarnaast nog eens een werkplaats met hetzelfde oppervlakte, hebben zij dan ook de ruimte om hun specialiteiten en brede assortiment waar te maken. Zij richten zich op zowel de particuliere als zakelijke klanten en bezorgen daarnaast in de wijde omgeving van Rotterdam. Een moderne en stijlvolle bloemenzaak dat zeker een bezoekje waard is voor verse bloemen, boeketten, arrangementen of zelfs luxe cadeauartikelen.
  -Eigen bezorgdienst
  -Zij verkopen ook luxe cadeauartikelen

 • Boeketterie Binnenweg
  Nieuwe Binnenweg 276, 3021 GR, Rotterdam

  Vanuit een dynamisch team waarbij vakkennis centraal staat worden kleurrijke boeketten opgeleverd. De prachtige gemixte en compacte boeketten zorgen voor een unieke uitstraling. De pakkende kleurencombinaties zorgen voor een fris geheel. Binnen het team heerst een echte chemie aangezien de collega's elkaar goed aanvullen. Een blik in het assortiment ziet onder andere klassieke en moderne bloemstukken er is veel variantie tussen de producten. Naast de particuliere markt wordt ook de zakelijke markt bediend door de bloemist. Tot slot kan naast de bloemen ook gekozen worden om via deze bloemist een fles wijn of geboorte stuk samen te stellen.

 • Multiflora Rotterdam
  Bergweg 84B, 3036BD, Rotterdam

  Bloemenzaak Multi Flora in Rotterdam is een 100 vierkante meter grote bloemist aan de drukke Bergweg 84B. Zeker in Rotterdam en omstreken is deze bloemist een begrip en staan ze bekend vanwege hun liefde en passie voor bloemen en planten. Altijd zijn de eigenaren Willem en Bianca op zoek naar nieuwe en verrassende bloemen, planten en overige accessoires als aanvulling in de winkel en voor het assortiment. Naast het dagelijkse werk in de winkel zelf vinden zij nog de tijd om de bloemen zlf van de veiling te halen, te bezorgen en diverse evenementen aan te kleden. Op deze manier kunnen zij de kwaliteit garanderen. Kortom, een topbloemist dat zeker een bezoekje waard is.

  Extra informatie

  - Multi Flora doet al 25 jaar succesvol zaken met Pols Potten en tevens een officieel 'Pols Potten Point'.
  - Eigen bezorgdienst

 • Roer-Schamper
  Lusthofstraat 64b, 3061 WG, Rotterdam

  Bloemsierkunst Rer-Schamper staat al jaren voor kwalitatieve bloemen en boeketten voor eerlijke prijzen. Elke dag weer weten zij door creatief samengestelde boeketten en bloemwerken hun klanten toch weer te verrassen. Het maakt voor deze bloemist niet uit of het nu een dagelijks bosje bloemen is, een speciaal boeket of uitbundig bloemwerk, zij stellen deze graag (ter plekke) voor u samen.

  Ook de zakelijke klanten kunnen zeker terecht bij deze veelzijdige bloemist. Bijvoorbeeld voor abonnementen, speciale gelegenheden of bloemen als relatiegeschenk. Met de eigen bezorgdienst komen zij het graag persoonlijk bij u afleveren in de regio Rotterdam. Onderaan de pagina ziet u de locaties.

  Extra Informatie
  Niet alleen voor bloemen en planten komt men tegenwoordig naar Rer-Schamper. Zij verkopen sinds 2010 diverse producten van het populaire Millefiori Milano. Deze aanvulling op het assortiment heeft sindsdien tot veel enthousiasme geleid bij de dagelijkse bezoekers. De producten van dit Italiaans merk zijn o.a. geurstokjes, geurkaarsen, huisparfums, badproducten en meer.

 • Trend & Stijl Poot Bloembinders
  de Loper 80, 3137DD, Vlaardingen

  Bij Trend & Stijl Poot bloembinders zij ze d specialist in bloemsierkunst in Vlaardingen en de regio. U kunt er op vertrouwen dat zij elk bloemwerk tot in de details en perfect kunnen creren. Bij Poot bloembinders zijn de bloembinders zeer ervaren in het herkennen en volgen van de laatste trends en stijlen. Dat is terug te zien in hun bloemen, planten, de combinaties en decoraties. Naast het vele bloemwerk, hebben zij ook een breed assortiment in potterie en diverse cadeau-artikelen.

  Trend & Stijl Poot bloembinders richt zich naast het dagelijkse werk in de bloemenzaak ook op het verzorgen van bloemwerken op een bruiloft, begrafenis, klein- en grootschalige events. Op zakelijk gebied zijn zij al actief voor diverse bedrijven met abonnementen, wekelijkse bloemen en aankleding van het interieur.