Roer-Schamper

  • Bezorgen in heel Rotterdam
  • Voor 13u besteld, vandaag bezorgd
  • Gratis kaartje toevoegen
  • Iedere dag verse bloemen

Roer-Schamper

Uw winkelwagen bevat geen producten

BLOEMEN BEZORGEN VIA DEZE BLOEMIST

Bloemsierkunst Röer-Schamper staat al jaren voor kwalitatieve bloemen en boeketten voor eerlijke prijzen. Elke dag weer weten zij door creatief samengestelde boeketten en bloemwerken hun klanten toch weer te verrassen. Het maakt voor deze bloemist niet uit of het nu een dagelijks bosje bloemen is, een speciaal boeket of uitbundig bloemwerk, zij stellen deze graag (ter plekke) voor u samen.

Ook de zakelijke klanten kunnen zeker terecht bij deze veelzijdige bloemist. Bijvoorbeeld voor abonnementen, speciale gelegenheden of bloemen als relatiegeschenk. Met de eigen bezorgdienst komen zij het graag persoonlijk bij u afleveren in de regio Rotterdam. Onderaan de pagina ziet u de locaties.

Extra Informatie
Niet alleen voor bloemen en planten komt men tegenwoordig naar Röer-Schamper. Zij verkopen sinds 2010 diverse producten van het populaire Millefiori Milano. Deze aanvulling op het assortiment heeft sindsdien tot veel enthousiasme geleid bij de dagelijkse bezoekers. De producten van dit Italiaans merk zijn o.a. geurstokjes, geurkaarsen, huisparfums, badproducten en meer.

Geschiedenis

Röer-Schamper is een echt Rotterdams familiebedrijf. Zij zijn al sinds 1970 te vinden in de Rotterdamse wijk Kralingen. Voor de buurt is deze bloemenzaak inmiddels al lang niet meer weg te denken uit de gezellige winkelstraat van de Lusthofstraat. De winkel is dus ooit gestart in 1970 door de heer Röer. In 1986 nam zijn zoon John de zaak over. John werkt al van kleins af aan in de winkel en leerde het vak dan ook van zijn vader. Tegenwoordig heeft hij samen met zijn vrouw Nicolette de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken in deze bloemenspeciaalzaak.


Adres Lusthofstraat 64b
3061 WG Rotterdam
Openingstijden
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
9:00
9:00
9:00
9:00
9:00
8:30
-
-
-
-
-
-
-

18:00
18:00
18:00
18:00
18:00
17:00


Specialiteiten Bloemen en Boeketten
Planten
Bruidsboeketten
RouwarrangementenRoer-Schamper bezorgt bloemen in: Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Kralingen-Crooswijk, Krimpen aan de IJssel, Prins Alexander, Ridderkerk, Rotterdam en Schiedam.

Tips van de bloemist: