• 023 737 0017

bloemen bezorgen in
Schiedam

 • Bezorgen in heel Schiedam
 • Voor 13u besteld, vandaag bezorgd
 • Gratis kaartje toevoegen
 • Iedere dag verse bloemen

Bloemisten in Schiedam

Uw winkelwagen bevat geen producten

Hieronder vindt u een selectie van populaire boeketten in Schiedam. Elke bos bloemen die u bestelt zal handmatig worden samengesteld en bezorgd door de bloemist van uw keuze in Schiedam. Heeft u speciale wensen? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

 • Fleur Studio Rotterdam B.V.
  Harkulo 36-44, 3085MJ, Rotterdam

  Fleur Studio is een luxe bloemist op dé A1 locatie in Rotterdam Zuid. Samen met 5 medewerkers wordt de winkel gerund door Daisy Geutjes en geleid door Claudia Melsen. Fleur Studio richt zich vooral op de zakelijk markt met een verdeling van 80% zakelijk tot 20% particuliere klanten. De opmaak van de boeketten kenmerkt zich door een luxe landelijke Engelse stijl. De bloemist met echte kwaliteit.

 • NatuurlijkBloemen | Duurzaam Bloemist
  Hoogstraat 107-a, 3011 PK, Rotterdam

  Bloembinderij Natuurlijk staat bekend als een duurzame bloemist. Natuurlijk Bloemen heeft zich gespecialiseerd in het creëren van fraaie bruidsboeketten, verjaardagsboeketten en het stijlvol aankleden van locaties. Zij zijn zowel op de particuliere als de zakelijke markt actief.

 • Bloemsierkunst Voorhorst
  Overschiese Dorpsstraat 27, 3043 CN, Rotterdam

  Bij Bloemsierkunst Voorhorst krijgt u meer dan alleen bloemen. De diverse bloemwerken stralen kleur, luxe, exclusiviteit uit en zijn altijd herkenbaar. In de winkel van 100 vierkante meter en daarnaast nog eens een werkplaats met hetzelfde oppervlakte, hebben zij dan ook de ruimte om hun specialiteiten en brede assortiment waar te maken. Zij richten zich op zowel de particuliere als zakelijke klanten en bezorgen daarnaast in de wijde omgeving van Rotterdam. Een moderne en stijlvolle bloemenzaak dat zeker een bezoekje waard is voor verse bloemen, boeketten, arrangementen of zelfs luxe cadeauartikelen.
  -Eigen bezorgdienst
  -Zij verkopen ook luxe cadeauartikelen

 • Boeketterie Binnenweg
  Nieuwe Binnenweg 276, 3021 GR, Rotterdam

  Vanuit een dynamisch team waarbij vakkennis centraal staat worden kleurrijke boeketten opgeleverd. De prachtige gemixte en compacte boeketten zorgen voor een unieke uitstraling. De pakkende kleurencombinaties zorgen voor een fris geheel. Binnen het team heerst een echte chemie aangezien de collega's elkaar goed aanvullen. Een blik in het assortiment ziet onder andere klassieke en moderne bloemstukken er is veel variantie tussen de producten. Naast de particuliere markt wordt ook de zakelijke markt bediend door de bloemist. Tot slot kan naast de bloemen ook gekozen worden om via deze bloemist een fles wijn of geboorte stuk samen te stellen.

 • t Bloemenketheltje
  Schiedamseweg 33, 3121JD, Schiedam

  Deze bloemist is gelegen op een fraaie locatie net buiten het hof van Spaland (tussen Rotterdam en Vlaardingen) in Schiedam. Via de snelweg kan men de bloemist gemakkelijk bereiken eveneens zijn de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen gratis waardoor het een aanrader is om deze bloemist te bezoeken. Ook de zijde arrangementen vallen erg in smaak bij de klanten van deze bloemist. Naast de zakelijke markt bediend 't Bloemenketheltje ook de particuliere markt. De prachtige gemengde stijlvolle boeketten die door deze bloemisten geleverd worden zijn van pure klasse. Er wordt veel aandacht besteed aan de producten wat duidelijk zichtbaar is bij het eindresultaat.

 • Multiflora Rotterdam
  Bergweg 84B, 3036BD, Rotterdam

  Bloemenzaak Multi Flora in Rotterdam is een 100 vierkante meter grote bloemist aan de drukke Bergweg 84B. Zeker in Rotterdam en omstreken is deze bloemist een begrip en staan ze bekend vanwege hun liefde en passie voor bloemen en planten. Altijd zijn de eigenaren Willem en Bianca op zoek naar nieuwe en verrassende bloemen, planten en overige accessoires als aanvulling in de winkel en voor het assortiment. Naast het dagelijkse werk in de winkel zelf vinden zij nog de tijd om de bloemen zélf van de veiling te halen, te bezorgen en diverse evenementen aan te kleden. Op deze manier kunnen zij de kwaliteit garanderen. Kortom, een topbloemist dat zeker een bezoekje waard is.

  Extra informatie

  - Multi Flora doet al 25 jaar succesvol zaken met Pols Potten en tevens een officieel 'Pols Potten Point'.
  - Eigen bezorgdienst

 • Roer-Schamper
  Lusthofstraat 64b, 3061 WG, Rotterdam

  Bloemsierkunst Röer-Schamper staat al jaren voor kwalitatieve bloemen en boeketten voor eerlijke prijzen. Elke dag weer weten zij door creatief samengestelde boeketten en bloemwerken hun klanten toch weer te verrassen. Het maakt voor deze bloemist niet uit of het nu een dagelijks bosje bloemen is, een speciaal boeket of uitbundig bloemwerk, zij stellen deze graag (ter plekke) voor u samen.

  Ook de zakelijke klanten kunnen zeker terecht bij deze veelzijdige bloemist. Bijvoorbeeld voor abonnementen, speciale gelegenheden of bloemen als relatiegeschenk. Met de eigen bezorgdienst komen zij het graag persoonlijk bij u afleveren in de regio Rotterdam. Onderaan de pagina ziet u de locaties.

  Extra Informatie
  Niet alleen voor bloemen en planten komt men tegenwoordig naar Röer-Schamper. Zij verkopen sinds 2010 diverse producten van het populaire Millefiori Milano. Deze aanvulling op het assortiment heeft sindsdien tot veel enthousiasme geleid bij de dagelijkse bezoekers. De producten van dit Italiaans merk zijn o.a. geurstokjes, geurkaarsen, huisparfums, badproducten en meer.