• 023 737 0017

Uw winkelwagen bevat geen producten

Verzending & bezorging

Bezorging

Bestellingen van Bosbloemenbezorgen.nl worden bezorgd van maandag t/m zaterdag. De bezorgkosten bedragen € 6,95. Indien de ontvanger niet thuis is bij aflevering zal de bloemist proberen om het boeket bij één van de buren af te geven. Uiteraard zal de ontvanger hiervan ook op de hoogte worden gebracht d.m.v. een kaart in de brievenbus. Mocht er ook bij de buren niemand aanwezig zijn dan zal de bloemist het boeket retour nemen naar de winkel en hetop een later tijdstip nogmaals proberen af te leveren. In uitzonderlijke gevallen of op speciaal verzoek is het mogelijk dat de bloemist het boeket bij de voordeur van de ontvanger zal achterlaten. Uiteraard zal dit alleen worden gedaan indien de situatie dit toelaat.

Levertijd

Bosbloemenbezorgen.nl kan uw bestelling razendsnel bezorgen. Op werk en zaterdagen, voor 14.00 uur, geplaatste bestellingen kunnen dezelfde dag nog bezorgd worden. Grote aantallen worden in overleg binnen een bepaalde periode of op een voorkeursdatum afgeleverd.

Bezorgstatus

Zodra uw bestelling door Bosbloemenbezorgen.nl is verwerkt, wordt deze overgedragen aan één van onze aangesloten bloemisten. Uw bestelling zal op de door u gekozen bezorgdatum worden afgeleverd. Heeft u vragen over de bezorgstatus van uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.