Klantreacties

Uw winkelwagen bevat geen producten

Lees hier wat onze klanten vinden van de service, het assortiment, het bestelproces, het geleverde boeket en de bezorging via Bosbloemenbezorgen.nl.

5.00
- Bestelde een Feestelijk Boeket

De ontvangers hebben mij gebeld om te zeggen dat ze erg blij waren met de mooie bloemen die u gestuurd heeft. Mijn dank, dat zal ik meer doen. Boem van Ravenswaaij

4.00
- Bestelde een Feestelijk Boeket

Bestelproces is klantvriendelijk en Klantenservice is snel, correct en behulpzaam. Wij waren niet content met de geleverde bos bloemen, deze stond niet in verhouding met de afbeelding / betaalde kosten. Dit is door klantenservice correct en snel opgepakt. Ben tevreden over geschenkbezorgen.nl, maar zou graag zien dat ze voor onze regio een andere bloemist zoeken. Er zijn betere dan de zaak waar nu de opdracht aan wordt doorgestuurd.

4.00
- Bestelde een Feestelijk Boeket

Het boeket was mooi samengesteld en i.d.d. Feestelijk kleurrijk. Ik vond de bezorgtijd wel rijkelijk laat, zo rond half 5 s middags.

4.00
- Bestelde een Fleurig Boeket

Mevrouw Binnenkort heb ik nog twee van deze missies in petto. mt vr gr Nicolaas

4.00
- Bestelde een Rode Rozen Boeket

Goedkoper dan de andere grotere aanbieders en net zulke goede service. Enige wat klein beetje jammer is, is dat het niet een super mobiel vriendelijke site is. Bezorging en service is verder top!

4.00
- Bestelde een Rood & Wit Boeket

Zeer goed

4.00
- Bestelde een Bewonderend Boeket

De ontvanger vond het een heel mooi boeket,als besteller kan ik de versheid niet beoordelen. Het werd al in de ochtend bezorgd.

4.00
- Bestelde een Elegant Boeket

Mijn zus ( ontvanger) was heel blij met de bloemen. Het was een mooie grote bos. Dankjewel voor de goede service. ik was alleen verbaasd dat ik bestelde via top-bloemen en er geleverd werd via bosbloemenbezorgen. Voor alle twee een dikke voldoende.

4.00
- Bestelde een Knuffel Bruin + Rode Roos

Makkelijke site.. keurige prijzen en netjes afgeleverd ..

4.00
- Bestelde een Rood & Wit Boeket

Mooi bloemen en .goed service ik ben er tevreden.

Bosbloemenbezorgen.nl scoort 4.2 van 5 op basis van 8118 beoordelingen en 8118 gebruikersrecensies.
Vind ons leuk

Vragen?

Vragen over het bestellen van een bos bloemen? Neem contact op met onze klantenservice.